Voorsorteren op uw toekomst

Hecht u ook grote waarde aan uw zelfstandigheid? Wilt u graag zelf de regie houden? Uw wooncomfort, maar ook de veiligheid in en om uw huis vergroten voor nu en in de toekomst? Meldt u zich dan aan voor het gratis uitproberen van de sociale alarmering van Leefsamen en een gratis Woonscan. Dit aanbod geldt nu voor huurders van Wonion van 65 jaar en ouder in Ulft, Terborg, Silvolde en de kleine kernen. Zij ontvangen een persoonlijke brief van Wonion met dit aanbod. Verderop in 2022 schrijft Wonion ook huurders in andere kernen aan met een uitnodiging voor dit aanbod.

Aanmeldingsformulier Zlimsamen

Ik wil graag een gratis Woonscan en een half jaar gratis de sociale alarmering van Leefsamen uitproberen:


  (Heeft u geen e-mailadres? Dan hier graag het e-mailadres van een naaste invullen.)
  * = verplicht veld

  Bekijk hier de introductievideo van Zlimsamen  U kunt zich ook telefonisch aanmelden door te bellen met Wonion op het telefoonnummer (0315) 69 60 000, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.


  Image

  Nadat wij dit aanmeldingsformulier hebben ontvangen, nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak voor de Woonscan en het installeren van Leefsamen.

  Dit aanbod is mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met 8RHK ambassadeurs en provincie Gelderland met een financiële bijdrage vanuit de Regio Deal en de provincie Gelderland.


  Image