Slimme producten voor uw woongemak


Zlimsamen heeft een assortiment producten om lastige situaties in en om de woning aan te pakken. Samen met woningbouwcorporaties is vastgesteld welke producten u, indien dit in uw situatie nodig wordt geacht, gratis kunt krijgen. Bijvoorbeeld een tweede trapleuning, douchezitjes, drempelhulpen of betere verlichting. De adviseur kan u geheel vrijblijvend buiten dit assortiment om ook andere producten tonen die handig zijn. Deze dient u wel zelf te betalen.

Woonoplossingen

Iedereen wil graag veilig en fijn wonen. Daarom biedt Zlimsamen de slimme woonoplossingen van Zlimthuis aan op het gebied van comfort en veiligheid thuis.

Zlimthuis heeft een uitgebreid assortiment producten en diensten die uw woongeluk in een handomdraai kunnen vergroten. Alles om het comfort en de veiligheid van uw thuis te ondersteunen. Of het nu om een kleine of grote woonoplossingen gaat. In de woonkamer, badkamer of de tuin. Enkele voorbeelden:

- Het aanbrengen van antislip in uw douche en badkamer
- Buitenlamp die reageert op beweging en automatisch aan of uitgaat op basis van lichtsterkte
- Relaxstoel voor een fijn zicht op de televisie, of om gewoon een lekker dutje te doen
- Woonoplossingen bij vergeetachtigheid en (beginnende) dementie

Voor meer informatie over mogelijkheden per woonruimte kijkt u op https://zlimthuis.nl/diensten/woonoplossingen/ruimtes/

Image